The Now Machine - Tilt Festival 2017


The Now Machine

Uiterste concentratie. Dat vergt het. Van performers én publiek. In het hier en nu moeten ze komen. Overbodige denkprocessen uitschakelen. Een zijn met hun omgeving. The Now Machine is muziek, performance, dans en installatie in één. Wees je bewust van je bewustzijn.

Acteurs, dansers en musici van kunstenaarscollectief Spin Echo onderzoeken de toekomst van het menselijk bewustzijn. Leven we zij aan zij met een nieuwe menselijke soort? En wat zit achter het masker van onze gedachten?

Donderdag 30 maart, Tilburgse Synagoge

Link

Recent Posts

Spin Echo is a visual and performing arts collective. As curious beings we hail the unknowns and escape the mundane with captivating performances. We have fun getting at your senses.

all rights reserved © Spin Echo 2016

  • w-facebook
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

contact@spinecho.net

+31624565126

+32485455978