top of page

De Opening


De Opening / Makershuis Tilburg: PREJAVU

Tilburgse culturele instellingen zetten hun deuren open! Ga dit weekend op ontdekkingstocht naar voor jou nog onbekende cultuurhuizen in de stad en bezoek natuurlijk ook de plekken waar je je al langer thuis voelt. Bij De NWE Vorst starten we het seizoen op zaterdag 16 september met een gloednieuwe PREJAVU, hét platform van Makershuis Tilburg waar nieuwe makers zichzelf introduceren en gloednieuw werk vertonen. Je ziet o.a. SPACE INVADERS, de nieuwste voorstelling van Familiar Faces in de tuin en Just before artificial intelligence van Spin Echo, het eerste hoofdstuk van Spin Echo’s voortdurende zoektocht naar het menselijk bewustzijn. Verwacht een schitterende mix van dans, performance art en de eclictische soundtrack van de band Longen. 3voor12 schreef hierover: ‘een geweldig kunststuk en een indrukwekkende ervaring - deze voorstelling zou je vaker willen zien’. Er is volop randprogramma en natuurlijk een feestje na afloop! Entree gratis.

Recent Posts
bottom of page