top of page

Spin Echo returns to EFFECT festival 9+10 juni

In 2015 hebben we Hanne en Ralph uitgedaagd hun eigenzinnige theatrale ideeën in een kookpot te gooien. Ze lieten hun hersenspinsels sudderen tijdens een korte residentie in onze circustent, om deze vervolgens te serveren tijdens het eFFect Festival. Hun creatie was daverend, hun samenwerking smaakte naar meer en resulteerde in de oprichting van [SPIN][ECHO]. Inmiddels speelde hun voorstelling ‘Just Before Artificial Intelligence’ in verschillende theaters in binnen -en buitenland. Dit jaar presenteert [SPIN][ECHO] een eerste versie van hun nieuwe werk ‘Blue Heroes’, waar ze in de week voor het festival hard aan gewerkt hebben in onze spiegeltent. Verwacht een eclectische mix van theater, livemuziek en dans in een vervreemdend sausje.

Spiegeltent:

  • Zaterdag van 16:00 tot 16:40

  • Zaterdag van 23:15 tot 00:00

  • Zondag van 14:15 tot 15:00

  • Zondag van 19:00 tot 19:45

  • link

Recent Posts
bottom of page